info@marketeasing.com +34 932 633 937
EnglishCatalàEspañol

Easytojobs en el mercat del finançament del BizBarcelona

Dimecres passat 31/05/2017 tuvo lugar en el Palau de congressos de Montjuic de Barcelona la inauguración del BizBarcelona 2017.

El plat fort de la primera jornada va ser les entrevistes que es van dur a terme en el mercat del finançament on l'equip directiu de easytojobs.com vam poder presentar el projecte a 11 inversors durant 120′.

Va ser una experiència nova i interessant, doncs feia més de 17 anys que no havia participat en un fòrum d'inversió.

Vam poder contrastar que easytojobs.com és un projecte únic dins d'un mercat que segons comentaven els diferents inversors “està saturat de propostes” però que una proposta diferencial i tecnològicament avançada com easytojobs.com aixeca l'interès.

Vam poder contrastar també que aquest sector de les inversions de capital de risc, s'ha tornat molt més previngut que fa 15 años, quan hauria de ser el contrari, i que el concepte risc l'ha reduït dràsticament, el que implica que una proposta com easytojobs.com requereix, no només estar desenvolupada, ser competitiva i avançada tècnicament i diferencial en un mercat saturat com és el de la selecció de talent, sinó que a més ha de disposar d'unes mètriques que assegurin el bon comportament del model perquè aquests fons inverteixin en aquestes iniciatives. El que dic, el que és risc, risc, el just.

Trobem a faltar fons de seed capital que és la línia que vam anar a buscar i cap a la qual continuarem treballant en els propers mesos.

Andreu Pérez

Andreu és MBA amb més de 20 anys d'experiència en la creació i gestió de la innovació que defineixen comercials i de màrqueting estratègies i solucions per innovar.

El seu torn per parlar

La seva adreça de correu electrònica no es publicarà.