info@marketeasing.com +34 932 633 937
EnglishCatalàEspañol

Aquest mes de maig es va fer pública la Matriu EBC 5.0

Després de més d'un any d'espera, des de l'EBC internacional s'ha presentat la versió 5.0 de la Matriu del bé comú.

Com a aspectes a destacar d'una banda apareix la fusió dels dos criteris : justícia social i solidaritat en un. Recordem que en la versió anterior (matriu 4.1) aquests dos criteris es tractaven per separat, doncs justícia social representava el repartiment de la riquesa (un posicionament més econòmic) i la solidaritat es centrava més en aspectes d'intercanvi de coneixement, avenços, persones, col·laboració amb altres entitats, …. a l'fusionar, s'haurà de tenir molt en compte a nivell de subcriteris com especificar clarament aquestes dues visions.

D'altra banda, un altre aspecte interessant és la divisió dels grups d'interès de proveïdors i finançadors en els 4 criteris, que fins al moment estaven fusionats en un de sol. De fet des del primer moment tots sabíem que era una incongruència tenir fusionats aquests 4 criteris en un a l'hora d'avaluar aquests grups d'interès, i era qüestió de temps que se separessin. En el cas de finançadors personalment crec que es podien haver mantingut fusionats, però en el cas dels proveïdors era un aspecte primordial desglossar.

El manual està en alemany i estem buscant traductors, així que de moment haurem de funcionar amb el manual 4.1 llevat que coneguem l'idioma.

Esperem que per a setembre tinguem els materials en anglès i espanyol.

Podeu accedir a més informació a través del link que ens ha proporcionat el nostre company i expert Ramon Morata : +info

Andreu Pérez

Andreu és MBA amb més de 20 anys d'experiència en la creació i gestió de la innovació que defineixen comercials i de màrqueting estratègies i solucions per innovar.

El seu torn per parlar

La seva adreça de correu electrònica no es publicarà.