info@marketeasing.com +34 932 633 937
EnglishCatalàEspañol

Trobada Internacional de Municipalisme i Economia Solidària

trobadaEls propers 22 i 23 d'octubre, dijous a la tarda i divendres al matí respectivament, es durà a terme una trobada per compartir experiències, idees i solucions relacionades amb l’economia solidària a dins dels municipis.

Es tractaràn temes com monedes locals, participació ciutadana, desenvolupament local, emprenedoria social, etc…

És una garn oportunidad per conèixer de primera mà des dels mateixos implantadors i dinamitzadors d’aquestes polítiques que s’estàn implantant a més de Catalunya, a França, Québec i altres països, els beneficis que aporta aquesta mena de polítiques i accions orientades al bé comú dels ciutadans.

+info / Inscripcions

Andreu Pérez

Andreu és MBA amb més de 20 anys d'experiència en la creació i gestió de la innovació que defineixen comercials i de màrqueting estratègies i solucions per innovar.

El seu torn per parlar

La seva adreça de correu electrònica no es publicarà.