info@marketeasing.com +34 932 633 937
EnglishCatalàEspañol

Trobada Internacional de Municipalisme i Economia Solidària

trobadaEls propers 22 i 23 d’octubre, dijous a la tarda i divendres al matí respectivament, es durà a terme una trobada per compartir experiències, idees i solucions relacionades amb l’economia solidària a dins dels municipis.

Es tractaràn temes com monedes locals, participació ciutadana, desenvolupament local, emprenedoria social, etc…

És una garn oportunidad per conèixer de primera mà des dels mateixos implantadors i dinamitzadors d’aquestes polítiques que s’estàn implantant a més de Catalunya, a França, Québec i altres països, els beneficis que aporta aquesta mena de polítiques i accions orientades al bé comú dels ciutadans.

+info / Inscripcions

Andreu Pérez

Andreu is MBA with more than 20 years of experience creating innovation management and defining marketing and business strategies and solutions to innovate.

Your Turn To Talk

Your email address will not be published.