info@marketeasing.com +34 932 633 937
EnglishCatalàEspañol

BCN acull l'assemblea internacional de Delegats de l'Economia del Bé comú

ebcinternacionalentre el 13 i 15 de maig Barcelona es convertirà per uns dies en la seu mundial de l'Economia del Bé Comú amb motiu de la celebració de la Reunió Internacional de Delegats del moviment de l'Economia de Bé Comú.

cristià Felber, la s'inaugura amb un Acte de Benvinguda institucional que comptarà amb la participació i el suport del rector de la Universitat de Barcelona, ​​Dídac Ramírez, i del primer tinent d'Alcaldia de l'Ajuntament de Barcelona, ​​Gerardo Pisarello.

Aquest acte es celebra a l'Aula Magna de la Universitat de Barcelona el divendres 13 de maig a les 19.00 h, Serà oberta a tots els ciutadans i permetrà mostrar l'impuls de l'economia del bé comú a Catalunya i la ciutat de Barcelona.

La trobada internacional de delegats de l'EBC es durà a terme el cap setmana i complir amb els màxims representants de l'economia del bé comú a diferents països de la Unió Europea i Amèrica Llatina.

+informació

Andreu Pérez

Andreu és MBA amb més de 20 anys d'experiència en la creació i gestió de la innovació que defineixen comercials i de màrqueting estratègies i solucions per innovar.

El seu torn per parlar

La seva adreça de correu electrònica no es publicarà.