info@marketeasing.com +34 932 633 937
EnglishCatalàEspañol

El Balanç de L’Economia del Bé comú a Horta-Guinardó

Equip de treball d'Horta Guinardó amb el Christian Felber

Equip de treball d’Horta Guinardó amb el Christian Felber

Un equip de 20-25 membre de la plantilla del Districte d’Horta-Guinardó, un districte de la ciutat de Barcelona amb una població de l’ordre de 170.000 persones que engloba 11 barris de la ciutat de Barcelona, junt amb un equip tècnic de 3 consultors de l’associació catalana de l’Economia del Bé comú, hem estat treballant durant l’any 2016 en l’elaboració del Balanç del Bé comú del Districte.

L’experiència ha estat fabulosa doncs hem pogut fer de forma totalment participativa un procés de reflexió per millorar la gestió del Districte alineant les seves activitats amb els valors de l’Economia del Bé comú : la dignitat humana, la solidaritat, l’ecologia i el medi ambient, la justícia social, la transparència i la participació.

Després de fer el Balanç, és quan hem tret tot el suc al projecte, ja que hem pogut elaborar un pla d’acció amb 130 accions de millora per als propers 3 anys. L'any 2017 s’ha programat iniciar 19 projectes amb un recull d’aquestes accions.

Podeu veure la notícia sencer cliqueu aquí.

Podeu accedir al resum del balanç clicant aquí.

Puntuació Balanç del Bé comú del Districte d'Horta Guinardó

Puntuació Balanç del Bé comú del Districte d’Horta Guinardó

Andreu Pérez

Andreu és MBA amb més de 20 anys d'experiència en la creació i gestió de la innovació que defineixen comercials i de màrqueting estratègies i solucions per innovar.

El seu torn per parlar

La seva adreça de correu electrònica no es publicarà.