info@marketeasing.com +34 932 633 937
EnglishCatalàEspañol

Curs de vendes i xarxes socials

A partir del proper 20 de març i fins al 15 d'abril, els treballadors de qualsevol d'empresa de Premià de Dalt podran participar de manera gratuïta en un pla de formació de vendes i xarxes socials.

Des del Servei Municipal d’Ocupació i Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Premià de Dalt, arran de l'estudi Recull de les necessitats professionals i Formatives del Territori (REPTE), s'han iniciat les primeres accions per tal de reforçar les necessitats formatives dels perfils professionals que actualment estan treballant en les empreses amb habilitats comercials i de xarxes socials que són les que en un han tingut més demanda.

Per inscriure-us podeu adreçar-vos al Servei Municipal d’Ocupació i Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Premià de Dalt trucant al telèfon 93 693 15 90, enviant un correu electrònic o bé visitant-nos a la plaça del Mil·Lenri, 2 de Premià de Dalt.

accés al programa

Andreu Pérez

Andreu és MBA amb més de 20 anys d'experiència en la creació i gestió de la innovació que defineixen comercials i de màrqueting estratègies i solucions per innovar.

El seu torn per parlar

La seva adreça de correu electrònica no es publicarà.