info@marketeasing.com +34 932 633 937
EnglishCatalàEspañol

S’obre la convocatòria per accedir al Pla Accelera el creixement liderat per PIMEC i la Diputació de Barcelona

5aedicioAquest mes d’abril, PIMEC i la Diputació de Barcelona, han iniciat la 5a edició del Pla Accelera el Creixement per a les PIMES de la província que tinguin un projecte de creixement i necessitin recursos per dur-ho a terme.

Què és el Pla Accelera el Creixement?

És un programa subvencionat, liderat per PIMEC i la Diputació de Barcelona, destinat a aquelles PIMES que necessitin un suport específic per iniciar una estratègia de creixement empresarial a través de qualsevol dels àmbits :INNOVACIÓ, MARKETING I COMERCIAL, INTERNACIONALITZACIÓ o ORGANITZACIÓ

A quí va dirigit?

A qualsevol PIME que tingui unn projecte de creixement i el vulgui definir i materialitzar i no disposi de recursos per dur-ho a terme.

Com funciona?

Durant tot un any, les empreses escollides entraràn en un programa de formació i assessorament empresarial per poder dur a terme un anàlisi estratègi de la seva empresa i l’execució dels projectes alineats amb la seves necessitats de creixement.

Més informació : http://www.acceleraelcreixement.com/

Andreu Pérez

Andreu is MBA with more than 20 years of experience creating innovation management and defining marketing and business strategies and solutions to innovate.

Your Turn To Talk

Your email address will not be published.