info@marketeasing.com +34 932 633 937
EnglishCatalàEspañol

El passat 01/10 es va fer el llançament del 4rt programa Accelera de PIMEC

20151001_181740_resizedAhir vam poder gaudir d’una bona estona a la sessió d’imaguruació del 4rt programa Accelera el Creixement que com cada any acull a 50 empreses que necessiten aplicar estratègies per impulsar el seu negoci.

L’obertura va anar a càrrec de la Sònia Recassens delegada de promoció econòmica i ocupació de la Diputació de Barcelona i l’Antoni Canyete president de PIMEC que ens van recordar la importància que té per a les empreses invertir en innovació per poder accelerar el seu negoci.

El gerent de TRAM, S.L. empresa de mecanitzat, ens va explicar els beneficis que ha tret del programa al 2014, enfocats principalment en la estructuració de les eines per desenvolupar la tasca comercial i el reposicionament de la seva empresa a través d’un pla etsratègic de màrqueting.

Al final de la sessió l’Antoni Porras ens va fer un taller sobre networking que ens va ajudar a interconnectar idees i oportunitats entre els més de les 100 empreses assistents que hi havia a l’acte.

Bona feina, aquesta que estan fent la Diputació i PIMEC.

Andreu Pérez

Andreu is MBA with more than 20 years of experience creating innovation management and defining marketing and business strategies and solutions to innovate.

Your Turn To Talk

Your email address will not be published.