info@marketeasing.com +34 932 633 937
EnglishCatalàEspañol

Proper 22 d’Octubre III Fòrum de joves emprenedors del Maresme

3erforumEl proper 22 d’octubre de 2015 al Teatre Monumental de Mataró ens trobarem nombrosos grups de joves emprenedors del Maresme per compartir la 3a edició d’aquest esdeveniment organitzat pel Servei d’emprenedoria del Consell Comarcal del Maresme, que vol acostar els i les joves de la comarca al món de l’autocupació d’una manera lúdica i dinàmica. Són emprenedors i emprenedores les que expliquen les seves experiències personals en el món de l’autocupació. Les satisfaccions i també les dificultats que han hagut de superar en la persecució dels seus somnis laborals.

Aquesta serà la tercera edició del Fòrum de Joves Emprenedors del Maresme.

Tot i que el programa s’està acabant de tancar, els instituts i Centres Docents ja poden fer les inscripcions emplenant el formulari que trobareu CLICANT AQUÍ. També es poden inscriure joves a títol particular.

El Fòrum de Joves Emprenedors del Maresme compta amb el suport de la Diputació de Barcelona i dels Serveis Territorials d’Ensenyament del Maresme i Vallès Oriental.

Si necessiteu més informació, podeu contactar amb el Servei d’emprenedoria del Consell Comarcal del Maresme:

Telèfon: 93 693 14 50

Correu electrònic: emprenedoria@ccmaresme.cat

Data: Dijous, 22 d’octubre de 2015 – 9 h matí
Lloc: Teatre Monumental de Mataró
Ho organitza: Servei d’emprenedoria del CCM
Preu: assistència gratuïta

Andreu Pérez

Andreu is MBA with more than 20 years of experience creating innovation management and defining marketing and business strategies and solutions to innovate.

Your Turn To Talk

Your email address will not be published.