info@marketeasing.com +34 932 633 937
EnglishCatalàEspañol

Easytojobs, projecte seleccionat pel BizBarcelona

El projecte http://easytojobs.com de Marketeasing, ha estat seleccionat per a l’Speeddating del mercat de finançament que es celebrarà al proper BizBarcelona el 31 de juny de 2017 de 10h a 12h.

Aquest mercat és el l’espai de trobada referent a Catalunya entre emprenedors que tenen projectes viables i de creixement, i inversors que volen participar en ajudar a accelerar el creixemenet d’aquestes iniciatives fent rendible la seva inversió.

http://easytojobs.com, és un Marketplace d’empreses que busquen candidats, i candidats que cerquen feina a través de les seves habilitats, actituds i aptituds.

Per a una pime, fer un procés de selecció és una tasca àrdua i pesada, pel temps que ha de dedicar en 1.revisar la quantitat ingent de CV que li arriben, i 2. invertir el cost econòmic que suposa. I després, 3.com sap si el candidat encaixarà?.

Amb http://easytojobs.com ajudem a la pime perquè 1.Simplifiquem el procés, reduint dràsticament el temps del procés de selecció només oferint els CVs més idonis, 2.Transformem el cost de selecció en variable cobrant només per CV seleccionat, i 3.Incrementem fins a un 90% l’afinitat dels perfils per les competències professionals dels candidats.

http://easytojobs.com és un projecte d’alt creixement sostingut en el temps, i amb un costos fixes mínims que en els primers 18 mesos ja arriba al breakeven, suposant al 5è any un TIR de dos xifres per a l’inversor.

Accés a video explicatiu aquí

Per més informació posar-se en contacte amb info@marketeasing.com

Andreu Pérez

Andreu is MBA with more than 20 years of experience creating innovation management and defining marketing and business strategies and solutions to innovate.

Your Turn To Talk

Your email address will not be published.